Lastebiler og henger

svanco_banner_image

Lastebil og henger for oppdrag i Bergen og omegn

Svanco transport & spedisjon har lange og gode kunderelasjoner med bedrifter og privatpersoner i Bergen og omegn. Vårt mål er å være en leverandør med høy service, god kvalitet og alltid fornøyde kunder. Vi er alltid tilgjengelig for kunden og har et godt arbeidsmiljø, dyktige medarbeidere og et godt nettverk med samarbeidspartnere.
Vi utfører transport oppdrag i Bergen og omegn. Med vår store bilpark av lastebiler i forskjellige størrelser, kan du være sikker på at vi har den lastebilen som passer ditt oppdrag
Vi transporterer alt som har behov for lasteplan. De fleste av våre lastebiler er utstyrt med kran.

  • Spesialtransport
  • Båttransport
  • Tungtransport
  • Materialtransport

HØY SERVICE

GOD KVALITET

ALLTID FORNØYDE KUNDER

Hvorfor velge oss til din transport med lastebil / kranbil

Vi ønsker til en hver tid å imøtekomme kravene til kvalitet, løsninger, leveringstider og priser som markedet har på lastebiltransport. Våre dyktige og erfarne sjåfører setter sin ære i at hvert enkelt transportoppdrag skal inneholde den kvaliteten som vi har satt som standard for våre lastebiloppdrag, uansett størrelse.
Om du lurer på noe, eller om du ønsker pris på et prosjekt, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring med transport med lastebiler og kan helt sikker være behjelpelig med gode råd til deg.

ØNSKER DU AT VI KONTAKTER DEG?

Bruke skjemaet nedenfor, så hører du fra oss.