Varebil

Skapbiler – Lastebiler klar for oppdrag i Bergen og omegn

Svanco Transport og Spedisjon i Bergen tilbyr skapbiler og lastebiler for transport av gods og varer til kunder i Bergen og omegn. Vi har skapbiler i forskjellige størrelser og med forskjellige funksjonaliteter, så ingen oppdrag er for liten eller for stor.

Liten skapbil

Dersom du har behov for å transportere en begrenset mengde gods og varer inntil en totalvekt på 3500 kg, kan det være riktig løsning for deg å velge en liten skapbil . En av de største fordelene med denne typen skapbil er at dette er et svært praktisk transportmiddel, sammenlignet med semitrailer, lastebil og henger. En skapbil vil være godt egnet til frakt av mindre mengder varer over kortere avstander. Det er også en fordel å ha skapbil når det det er trangt og vanskelig å komme til med lasting og lossing.

Stor skapbil

Våre større skapbiler er utrolig allsidige lastebiler som setter komforten og kjøregleden i høysetet. Vår Volvo FE er spesielt anbefalt til regionaltransport, renovasjon, transport av kjøle- eller frysevarer, tank- og bulktransport og lett anleggskjøring. Volvo FL er en lastebil som passer utmerket til raske leveranser i og rundt byen, til renovasjon og andre kommunale tjenester. Ved å kombinere kraft, lettkjørthet og god sikt til alle sider, gjør denne bilen det til en fryd å frakte last.

Vi har I dag mange fornøyde kunder i Bergen og omegn på leveranse av skapbiler. Vi vet at kvalitet og god kundeoppfølging er viktig. Dette er noe vi setter høyt i Svanco Transport og Spedisjon.

ØNSKER DU AT VI KONTAKTER DEG?

Bruke skjemaet nedenfor, så hører du fra oss.